Vitaler
Schoner
Slimmer
Livemobility

Wij verbeteren jouw groene mobiliteit

Wij willen meters maken om de CO₂-uitstoot te verminderen. We maken de wereld iedere dag een stukje schoner met groene mobiliteit. Ons beloningsplatform stimuleert en beloont medewerkers bij het maken van slimme vervoerskeuzes. Zakelijke ritten houden we direct bij. Dat zorgt voor persoonlijk inzicht én gemak.

De drie grootste vervuilers.

Alle drie verduurzamen, dat gaat ons niet lukken. Aanpakkers als we zijn, kiezen wij daarom voor degene waar de meeste uitdaging ligt, namelijk mobiliteit. Waarom dat zo is? Omdat het te maken heeft met individuele keuzes van de werknemers.

De kracht van Livemobility: analyseren en adviseren. Die kerneigenschappen hebben wij door de jaren heen verder ontwikkeld. We begonnen namelijk ooit vanuit de mobiliteitsconsultancy. Het gebrek aan betrokkenheid bij medewerkers voor een duurzaam beleid viel ons op. Zonder die medewerkers gaat het niet lukken. Wij zagen een uitdaging.


Verandermanagement

We willen iedereen bewust maken van een duurzaam beleid en eigen slimme vervoerskeuzes. We analyseren het gedrag en bekijken hoe we dit binnen de organisatie en van individuele werknemers aan kunnen passen. Verandermanagement, noemen we dat.

Verandermanagement bereiken we door in jouw organisatie een coalitie te vormen. We spreken met jou als werkgever, maar luisteren ook naar de vraag vanuit de werknemers en eventueel de ondernemingsraad (OR). Zo komen we samen tot het beste maatwerkplan voor de organisatie.


Concrete en praktische oplossing

Wij geven niet zomaar een advies, we schrijven niet alleen maar een rapport. Onze aanpak is breder. Wij komen met praktische oplossingen voor jouw organisatie. Een concreet plan met aanbevelingen. We vertellen bijvoorbeeld hoeveel laadpalen en fietslaadpunten je nodig hebt op bepaalde locaties en aan welke actieradius de elektrische auto’s moeten voldoen. Uiteraard hoor je van ons ook wat de winst op de CO₂-uitstoot is wanneer je de maatregelen uitvoert.


Ons team

Wouter, Mihai en Andrei zijn de drijvende krachten van Livemobility.
Zij hebben acht collega’s, variërend van ontwikkelaars, gedrags- en data-experts en helpdeskondersteuners. Dit team krijgt, zo nodig, hulp van gespecialiseerde zzp’ers.

Wij adviseren over de beste duurzame mobiliteitsaanpak.

Schakel ons in