“Eindelijk professionele software die een flexibel mobiliteitsbudget en duurzame mobiliteit samen brengt.”

Jos - Provincie Gelderland

Een flexibel mobiliteitsbudget voor vervoerskosten per medewerker.

Maak de medewerker onderdeel van een duurzaam beleid.

Waarom kiezen organisaties voor Livemobility?

Professionele software

Automatische kilometer en rittenregistratie van zowel autoritten
als van OV en Fiets

Nieuwe inzichten

Helder en overzichtelijk dashboard geeft inzicht in de daadwerkelijke vervoersbewegingen, gemaakte kosten en CO2-footprint

Flexibel mobiliteitsbudget

Flexibele mobiliteitsbudgetten makkelijk toepasbaar maken door automatische herkenning vervoermiddel per medewerker

Belonen van gedrag

De vervoerskeuze van de medewerker belonen met punten op basis van zowel medewerker- als organisatiedoelstellingen

Hoe past Livemobility in de organisatie?

Livemobility app automatische modaliteit herkenning

Rides are automatically recorded with the smartphone.

Betrouwbaar en overzichtelijk rittenregistratie proces

De smartphone applicatie van Livemobility maakt op de achtergrond automatisch een rittenoverzicht van alle woon-werk en zakelijke ritten. Dus de medewerker hoeft nergens aan te denken bij vertrek naar een klant of kantoor.

Uniek hierbij is de automatische vervoersmiddel herkenning waarbij niet alleen de autoritten worden herkend maar ook wanneer de medewerker op de fiets of in de trein stapt. En elke rit komt netjes in een overzicht te staan inclusief de tijd, kosten en de CO2-footprint.

Makkelijk controleren en flexibele mobiliteitsbudgetten

Na controle publiceren medewerkers met één druk op de knop zelf hun woon-werk en/of zakelijke ritten zodat ze zichtbaar worden voor de werkgever. Alle gegevens in het rittenoverzicht zijn natuurlijk goed beveiligd en versleuteld want privacy en beveiliging staan centraal bij Livemobility.

Door het registeren van verschillende vervoersvormen wordt het mogelijk om een flexibel mobiliteitsbudget in te zetten per medewerker. Zowel manager als medewerker kunnen doelen instellen op basis van Geld, Gemak, Groen of Gezond.

Livemobility rittenregistratie app desktop

Alléén gepubliceerde ritten zijn zichtbaar in het bedrijfsoverzicht

mobiliteitsbudget-software-fiets-auto-ov

Beloon medewerkers middels het mobiliteitsbudget en maak het leuk!

Maak de medewerker onderdeel van duurzaam beleid

Niet alleen de organisatie maar ook de medewerker heeft drijfveren en doelstellingen waarop de keuzes worden gebaseerd. Door deze samen te brengen en de juiste keuzes te belonen kan op een prettige manier gedragsverandering worden gerealiseerd.

Stel samen met je medewerkers de belangrijkste doelen vast en de Livemobility-app zet de juiste keuzes om in spaarpunten! Zo wordt behalve dat er geld en tijd bespaard wordt met de automatische rittenregistratie ook gespaard voor geweldige producten en acties in de eigen of Livemobility webshop.

Maak het mobiliteitsbudget leuk en beloon medewerkers voor de groenste en gezondste vervoerskeuzes

Livemobility is ook de oplossing voor het MKB en zelfstandig ondernemers

ZZP - kilometerregistratie

Moet jij nog iedere keer handmatig al je ritten invoeren in excel? Met de Livemobility app registreer je automatisch al je gemaakte kilometers, ook op de fiets. Zo vergeet je geen enkele rit meer vast te leggen. Bovendien heb je ook meteen je kilometerregistratie voor de belastingdienst in een handomdraai klaar. Want Livemobility is makkelijk en veelzijdig te gebruiken en bespaart je gewoon geld en tijd.

Lees meer

MKB - rittenregistratie

Behalve op kosten ook op je CO2 uitstoot besparen? Livemobility levert software voor automatische rittenregistratie van alle medewerkers. Hiermee bespaar je tijd en kosten van ingewikkelde registratieprocessen. Daarnaast krijg je direct inzicht in alle werkelijke kosten en de CO2-footprint. Bovendien maak je collega’s onderdeel van verandering door punten te geven voor de juiste vervoerskeuze. Zo stuur je samen naar een duurzaam vervoersbeleid.

Lees meer