“De beste app voor automatische kilometerregistratie van mijn zakelijke kilometers.”

Christiaan - De Advocatenwijzer

Laat geen geld liggen met je eigen kilometerregistratie!

Verdien tot wel € 350,- per jaar met je kilometerregistratie – ook op de fiets!

Hoe werkt de kilometerregistratie van Livemobility?

Livemobility app
Livemobility kilometerregistratie op de fiets

Alle ritten automatisch bijhouden

Kilometerregistratie voor ZZP'ers, gewoon met je smartphone.

De Livemobility-app maakt op de achtergrond automatisch een persoonlijke rittenregistratie van alle woon-werk en zakelijke ritten. Want je wil het liefst nergens aan hoeven denken wanneer je vertrekt naar een klant of je kantoor.

Bepaal vooraf zelf op welke dagen en tijdstippen je ritten worden bijgehouden en iedere autorit wordt vanzelf herkent, net als de trein of fiets. Vervolgens staat dit netjes in je eigen dashboard, inclusief de kosten per rit!

Maak kilometerregistratie voor jezelf makkelijk en veilig.

Jouw gemaakte kilometers zijn makkelijk terug te vinden in onze desktop applicatie. Pas hier ritten aan of voeg handmatig een rit toe die buiten de ingestelde werktijden is gemaakt.
Met één druk op de knop zijn je ritten klaar voor de administratie of staan in Excel voor de kmregistratie aan de belastingdienst.

Alle ritten zijn natuurlijk goed beveiligd en versleuteld. Jij bepaald zelf met wie en wanneer je ritten deelt. Privacy en beveiliging staan centraal bij Livemobility.

Ritregistratie exporteren naar excel

Selecteer en exporteer je ritten

Verdien punten met je ritregistratie

Verdien punten met je ritregistratie

Krijg punten voor jouw persoonlijke doelen.

Wat zijn jouw belangrijkste doelstellingen als ondernemer en als persoon? Wil je gezonder reizen of juist groener? Kies uit de 4G’s van Livemobility: Geld, Gemak, Groen en Gezond jouw persoonlijke doel en met de Livemobility-app worden goede keuzes beloond met punten!

Je bespaard geld en tijd met de automatische rittenregistratie en bovendien spaar je punten voor geweldige producten in de Livemobility webshop.

Houd tijd over voor je eigen werk en laat je kilometerregistratie aan ons over.

Livemobility is er ook voor het MKB en grootzakelijk

MKB - rittenregistratie

Livemobility is er naast de ZZP’er natuurlijk ook voor andere ondernemers en organisaties. Want voor bedrijven in het MKB kan er naast het automatiseren van de rittenregistratie met de app ook gespaard worden voor punten. Krijg meer inzicht in het daadwerkelijke vervoer en beloon medewerkers voor duurzame vervoerskeuzes. Werk samen aan duurzame mobiliteit.

Lees meer

Enterprise - mobiliteitsbudget

Op de pagina Enterprise lees je alles over hoe Livemobility ook voor grootzakelijk een geweldige oplossing biedt. Zo kan je zowel als organisatie als per persoon doelen stellen. Daarnaast kan je de software gebruiken om een flexibel mobiliteitsbudget in te zetten. De weg naar duurzame mobiliteit wordt zo een stuk makkelijker.

Lees meer