SECTOREN

Energiemaatschappijen

Met Livemobility heeft uw organisatie minder CO2-uitstoot

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema en veel energiebedrijven zijn bezig met het verduurzamen van hen bedrijf. Je wilt immers de “groenste” energie leveren! Maar wist u dat mobiliteit verantwoordelijk is voor een groot deel van de CO2 uitstoot binnen uw organisatie? Met Livemobility kunt u overzicht krijgen van uw CO2 uitstoot en deze verminderen.

Minder CO2-uitstoot met Livemobility

Onze app registreert automatisch de ritten van uw medewerkers en laat in een handig overzicht zien voor hoeveel CO2 uitstoot zij verantwoordelijk zijn. Door dit overzicht kunt u uw mobiliteitsbeleid aanpassen en medewerkers slimmer laten reizen. Dit kan bijvoorbeeld door een mobiliteitsbudget in te stellen of door onderlinge competities te houden tussen collega’s, waardoor duurzamer reizen leuker gemaakt wordt!

Zo zorgt Livemobility voor minder CO2-uitstoot bij energiemaatschappijen

Wij stimuleren duurzamer reizen via onze app. Wij stellen de medewerker centraal door hen te belonen voor duurzame vervoerskeuzes, zoals het gebruik van het OV en vaker fietsen. De gemaakte ritten worden automatisch geregistreerd en vervolgens belonen wij uw medewerkers met punten. Zo wordt het leuk voor uw medewerkers om duurzame keuzes te maken en behaald uw organisatie een flinke CO2-besparing.

Competitief duurzaam reizen

Een van de leuke functies van de app, is de mogelijkheid om competities te houden voor uw organisatie. Laat medewerkers over een maand tijd zo duurzaam mogelijk reizen en maak er een competitie van, welke werknemer is aan het einde van de maand het duurzaamst? Deze werknemer zal beloond worden met extra punten die hij/zij vervolgens kan uitgeven in de Livemobility webshop.

CO2-uitstoot verlagen kan ook bij uw energiemaatschappij met Livemobility

Onze klanten

Provincie-Gelderland-logo-blackwhite
Logo-DKV-logo-Livemobility
anwb-livemobility-duurzame-mobiliteit-mobiliteitsscan
cordaan-logo-lm-website

SLIMME SOFTWARE

Uw zakelijke mobiliteit overzichtelijk en duurzaam

Alle woon-werk en zakelijke ritten in één slimme app

Auto

OV

Fiets

Parkeren

Verbruik

Budget