Vitaler
Schoner
Slimmer
Livemobility

Niets is zo blijvend als verandering

Het eindstation van de verduurzamingsreis is in zicht. Na de mobiliteitsscan, consultancy en GoedeReis App is het nu tijd voor de laatste stap: verandermanagement. Onze inzichten zorgen voor verandering binnen jouw organisatie. We laten zien hoe het anders kan. Duurzamer, vitaler en met een kostenbesparing. Fijn voor jou, alle medewerkers en het bedrijf.


Luisteren naar de medewerkers

Verandermanagement bereiken we door in jouw organisatie een coalitie te vormen. We spreken met jou als werkgever, maar luisteren ook naar de vraag vanuit de werknemers en eventueel de ondernemingsraad (OR). Zo komen we samen tot het beste maatwerkplan voor de organisatie.

De medewerkers zetten uiteindelijk de stappen. Of maken de meters op de fiets of in de elektrische deelauto. Belangrijk dat zij daarom instemmen met de plannen. Je wilt ze geen verplichtingen opleggen. Dat gaat namelijk tegenstaan. Iedere dag fietsen, dat zien maar weinig mensen zitten. Geef ze daarom de keuze. De ene dag bijbruinen tijdens de fietstocht naar het werk, de andere dag buiten de spits in de trein.


Wij maken een ideale combinatie

Leuk, iedereen een vrije keuze. Deelauto’s, openbaar vervoer-abonnementen, elektrische fietsen. Klinkt allemaal mooi. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En hoe blijft deze verandering blijvend? Laat dat maar aan Livemobility over. Wij adviseren over het ideale reisgedrag. Voor iedereen haalbaar. Ook op de lange termijn.

Maak ook slimme vervoerskeuzes

Schakel ons in

Onze werkwijze

We zetten data om in reisadvies

Stap 1. Mobiliteitsscan

We meten de huidige duurzaamheidsstatus van jouw bedrijf. Vanaf deze nulmeting start de reis. Te beginnen met een maatwerkadvies.

Stap 2. Consultancy

De resultaten uit de mobiliteitsscan en Goede Reis App evalueren we samen. Dat zorgt voor inzicht en overzicht voor het hele bedrijf.

Stap 3. GoedeReis App

De eerste sprint is met onze app. Deze adviseert je per reis de beste vervoerskeuze en beloont bij iedere groene, snelle en veilige keuze.