Vitaler
Schoner
Slimmer
Livemobility

Houd reizen bij in een overzichtelijke app

De GoedeReis App is de derde tussenstop tijdens de reis. Na de mobiliteitsscan en consultancy, is het tijd om de app te implementeren. Werknemers gaan nu zelf aan de slag met slimme vervoerskeuzes. Dat houden ze allemaal bij in een mobiliteit app en daarvan krijg jij een overzicht in een dashboard.

Zo werkt de GoedeReis App

De werknemers reizen naar hun werk. De app houdt bij hoe zij reizen: wandelend, fietsend, in de auto of in het openbaar vervoer.

De medewerker declareert de rit. Dat verschijnt in jouw dashboard. Zo heb je een duidelijk overzicht en weet je welke ritten je vergoedt. Alle ritten zijn goed beveiligd en versleuteld.

Een mobiliteit app voor iedereen

Dienstreizen kunnen stukken duurzamer. Daarvan zijn wij overtuigd. Niet alleen dienstreizen van kantoorpersoneel. Denk bijvoorbeeld eens aan mensen die dagelijks onderweg zijn voor hun baan in de thuis- of kraamzorg. Of stagiaires die voor jou veel onderweg zijn. Wij bieden een oplossing om alle beroepsgroepen op een duurzame manier van a naar b te vervoeren.

Laat de keuze bij de werknemer

Dankzij de GoedeReis App hebben de werknemers altijd de vrije keuze in hun reisgedrag. Daar zijn wij fan van. Leg ze niets op, maar laat ze zelf beslissen wanneer ze hoe naar het werk komen en hun tussentijdse ritten invullen. De app houdt het slimme reisgedrag automatisch bij, zodat jij er nauwelijks omkijken naar hebt.

De voordelen

Inzicht

Inzicht in je bedrijfsmobiliteit: dankzij onze data krijg je een representatief overzicht van de daadwerkelijk gereden kilometers van je werknemers.

Kostenbesparing

Duurzamere alternatieven zijn voordeliger dan een beleid waarbij iedere werknemer een auto van de zaak krijgt. Daarbij houdt de GoedeReis App realtime de rittenadministratie bij.

Vermindering van de CO₂-uitstoot

Slimme vervoerskeuzes dragen bij aan het terugdringen van de CO₂-uitstoot.

Vitaler

Werknemers worden vitaler: zij fietsen en wandelen aanzienlijk meer.

Benieuwd naar de app? Vraag naar de demo.

Neem contact op

Onze werkwijze

We zetten data om in reisadvies

Stap 1. Mobiliteitsscan

We meten de huidige duurzaamheidsstatus van jouw bedrijf. Vanaf deze nulmeting start de reis. Te beginnen met een maatwerkadvies.

Stap 2. Consultancy

De resultaten uit de mobiliteitsscan en Goede Reis App evalueren we samen. Dat zorgt voor inzicht en overzicht voor het hele bedrijf.

Stap 4. Verandermanagement

Inzicht zorgt voor verandering. We laten zien hoe het anders kan. Duurzamer, vitaler en met een kostenbesparing.