Vitaler
Schoner
Slimmer
Livemobility

Samen behalen we jouw doelstellingen

Jullie verduurzamingsreis vervolgt. Op naar de tweede halte van de roadtrip: Consultancy. Hier evalueren we samen de resultaten uit de mobiliteitsscan. Dat zorgt voor inzicht en overzicht voor het hele bedrijf.

Wat we voor jou betekenen? We bieden begeleiding bij technieken die jullie gewoonten veranderen in nieuw gedrag. We vertalen doelstellingen naar concrete plannen. Leggen alles uit over de tool die gedrag meet en inzichtelijk maakt. En adviseren constant over verbeteringen. Kortom: we blijven bijschaven. Totdat we jullie ideale reisgedrag vinden. Noem het 'jullie nieuwe normaal’.


Dit doen onze consultants

  • Begeleiden bij het in kaart brengen van de situatie
  • Voorstellen van veranderingen
  • Meten van de resultaten
  • Adviseren over verbeteringen


Provincie Utrecht

De provincie en werkgevers willen samen het fileprobleem aanpakken. Wij begeleiden werkgevers naar een betere leefomgeving en efficiënter weggebruik. Bonuspunten: het draagt ook nog eens bij aan hun individuele bereikbaarheid. Win-win-win.


Noord-Limburgse gemeenten

Gemeenten in het noorden van Limburg wilden weten waarom reizigers voor de fiets, auto of het OV kiezen. Dat onderzochten wij. We achterhaalden de motivaties en adviseerden over vervolgstappen om de omgeving en de infrastructuur daarop af te stemmen.

Gemeente Eindhoven

De gemeente Eindhoven wil voorkomen dat de bedrijventerreinen dichtslibben. Dat ligt namelijk op de loer, nu het aantal inwoners en werkgevers toeneemt. Wij brengen gezamenlijke problemen en ideeën voor oplossingen samen. Daar hebben ze wat aan.

Onze werkwijze

We zetten data om in reisadvies

Stap 1. Mobiliteitsscan

We meten de huidige duurzaamheidsstatus van jouw bedrijf. Vanaf deze nulmeting start de reis. Te beginnen met een maatwerkadvies.

Stap 3. GoedeReis App

De eerste sprint is met onze app. Deze adviseert je per reis de beste vervoerskeuze en beloont bij iedere groene, snelle en veilige keuze.

Stap 4. Verandermanagement

Inzicht zorgt voor verandering. We laten zien hoe het anders kan. Duurzamer, vitaler en met een kostenbesparing.

Heb je nog andere vragen? Kom maar op. Wij hebben de oplossing.

Neem contact met ons op