Vitaler
Schoner
Slimmer
Livemobility

Duurzame mobiliteit: zo maak je slimme vervoerskeuzes

Spring maar achterop bij ons. Achterop de fiets. Of in de elektrische deelauto want dat is soms nu eenmaal de meest praktische optie. Wij snappen dat groener reizen alleen werkt wanneer het ook efficiënt, tijd- en kostenbesparend is. Daarom bieden we maatwerkadviezen en verbieden we niets. Met onze hulp draag je wel eenvoudig bij aan duurzame mobiliteit.

Het gemak van Livemobility

Datagedreven

Je neemt datagedreven beslissingen: aan de hand van onze analyse kies je voor een praktisch en duurzaam reisalternatief.

Analyseren, adviseren, evalueren

Livemobility analyseert, adviseert en evalueert: we schaven bij waar nodig en komen samen tot de meest praktische manier van duurzame bedrijfsmobiliteit.

GoedeReis App

De GoedeReis App weet precies wanneer je werknemers in de auto, het openbaar vervoer of op de fiets zitten. Of wanneer zij wandelend naar hun werk gaan. Zij hoeven niets handmatig in te voeren.

Automatische rittenregistratie

Zakelijke rittenregistratie verloopt automatisch. Ook dat scheelt weer tijd en moeite.

Vitalizing

Insight with the smart dashboard creates awareness and encourages improvements in the vitality of people and the environment.

Zitten jullie straks met alleen maar award-winning collega’s op kantoor?
Dan gaat het goed met het duurzame reisgedrag. Wij stimuleren en belonen milieuvriendelijke keuzes. Daarvoor hoef je niet met een zonnepaneel op je rug naar kantoor te wandelen. Met onze mobiliteitsscan inventariseren we reisgedrag en adviseren we laagdrempelige en slimmere vervoerskeuzes.
Zo reis je al heel snel een stuk doordachter.

Duurzame mobiliteit is niet alleen de verantwoordelijkheid van de leaserijder.

Sterker nog: zij rijden vaak al elektrisch. Wij focussen ons liever op andere vervuilers. Denk aan ambulante zorgmedewerkers die met hun privébenzinestokers rondtuffen. Daag ons uit want we hebben talloze duurzame alternatieven voor een doelgroep als deze, waar jij nog niet aan had gedacht. Laten we samen reizen!

Maak ook slimme vervoerskeuzes

Neem contact op

Onze werkwijze

We zetten data om in reisadvies

1. Mobiliteitsscan

We meten de huidige duurzaamheidsstatus van jouw bedrijf. Vanaf deze nulmeting start de reis. Te beginnen met een maatwerkadvies.

Lees verder

2. Consultancy

De resultaten uit de mobiliteitsscan en Goede Reis App evalueren we samen. Dat zorgt voor inzicht en overzicht voor het hele bedrijf.

Lees verder

3. GoedeReis App

De eerste sprint is met onze app. Deze adviseert je per reis de beste vervoerskeuze en beloont bij iedere groene, snelle en veilige keuze.

Lees verder

4. Verandermanagement

Inzicht zorgt voor verandering. We laten zien hoe het anders kan. Duurzamer, vitaler en met een kostenbesparing.

Lees verder