Vitaler
Schoner
Slimmer
Livemobility

Ga voor een duurzaam wagenpark

We helpen bij het maken van de keuzes rondom jouw duurzame wagenpark. We baseren ons advies op de CO₂-uitstoot van iedere auto, het gebruik en de kosten. Die data geven ons een goede indruk om aanbevelingen te geven waarmee jij verder kunt.

Werkplezier en doelstelling

Organisaties helpen met een duurzaam plan, dat zichzelf terugbetaalt of zelfs financiële winst oplevert. Dat is ons doel. Wij willen meters maken, en bedrijven aanzetten hetzelfde te doen in hun duurzaamheidsbeleid. In onze plannen denken we zowel na over jou als werkgever en over de werknemer. Wanneer je bijvoorbeeld zakelijke auto’s afschaft, heeft dat direct invloed op hen. Daar denken we over na en komen met de beste oplossing, die bijdraagt aan het werkplezier én de doelstellingen.

“Ons ultieme doel is werkgevers in beweging brengen en de werknemers daarin meenemen”

Wouter de Valk - Oprichter

Elektrisch is niet duur

Wat wij vaak horen als we praten over het aanschaffen van elektrische auto: ‘Dat is veel te duur.’ Maar wij rekenen verder. We kijken niet alleen naar de aanschaf van zo’n wagen, maar bekijken ook de kosten voor bijvoorbeeld het onderhoud, de brandstof, belastingen en subsidies. Het blijkt in veel gevallen een prima alternatief. Dat adviseren we dan ook. En we lichten onze bevindingen graag toe.

Verduurzaam ook jouw wagenpark

Schakel ons in

Onze werkwijze

We zetten data om in reisadvies

1. Mobiliteitsscan

We meten de huidige duurzaamheidsstatus van jouw bedrijf. Vanaf deze nulmeting start de reis. Te beginnen met een maatwerkadvies.

2. Consultancy

De resultaten uit de mobiliteitsscan en Goede Reis App evalueren we samen. Dat zorgt voor inzicht en overzicht voor het hele bedrijf.

3. GoedeReis App

De eerste sprint is met onze app. Deze adviseert je per reis de beste vervoerskeuze en beloont bij iedere groene, snelle en veilige keuze.

4. Verandermanagement

Inzicht zorgt voor verandering. We laten zien hoe het anders kan. Duurzamer, vitaler en met een kostenbesparing.