Vitaler
Schoner
Slimmer
Livemobility

Declareer dienstreizen simpel in onze app

Iedere dag de groenste vervoerskeuze. Dat klinkt als een crime voor de declaratie. Livemobility ontwikkelde een tool waarmee jouw medewerkers worden geadviseerd over de slimste reisoplossing. En die de reis meteen registreert. Geen bonnetjes, geen administratie, minder CO₂-uitstoot en kosten. Als dat geen winnen is...


Dienstreizen declareren in een handomdraai

Wandelend, met de fiets, auto of het openbaar vervoer. De reis, reiskosten, reistijd, vitaliteit en CO₂-uitstoot verschijnen automatisch in de app. Enige dat de werknemer moet doen: de reis goedkeuren. Daarna verschijnen de ritten in jouw algemene overzicht. Zo ben jij in een oogopslag klaar.

De app trackt alleen de locatie wanneer de werknemer dat aangeeft.

Zo borgen we de privacy van jouw personeel. Zij stellen hun werktijden in en vervolgens doet de app zijn werk, op de aangegeven tijdstippen. Daarnaast zie jij als werkgever niets van hun reizen, tot het moment dat zij hem zelf goedkeuren. Daar vind je alleen totalen, geen exacte reistijden. Ook geen aankomst- of vertrektijden. De werknemers hebben het in de hand. Alle ritten zijn goed beveiligd en versleuteld.

Zo werkt de Goede Reis App

Na de mobiliteitsscan en het advies, gaan de werknemers zelf aan de slag met slimme vervoerskeuzes. Dat houden ze allemaal bij in een overzichtelijke app. Dat werkt zo:

  • Na de reis is de rit meteen beschikbaar in het rittenoverzicht van de medewerker. De software maakt onderscheid tussen lopen, fietsen, auto en openbaar vervoer. Ook staan hier de kosten, CO₂-uitstoot, reistijd, route en type rit. Winning als je op alles bespaart.
  • De medewerker declareert de rit. Dat verschijnt in jouw dashboard. Zo heb je een duidelijk overzicht en weet je welke ritten je vergoedt. Alle ritten zijn goed beveiligd en versleuteld.
  • Het verrekenen gaat automatisch tegen een mobiliteitsbudget. Het voordeel: medewerkers hoeven van tevoren niet in te vullen hoe en hoeveel dagen ze werken. Dat gebeurt achteraf dankzij real data.


Een app voor iedereen

Dienstreizen kunnen stukken duurzamer. Daarvan zijn wij overtuigd. Niet alleen dienstreizen van kantoorpersoneel. Denk bijvoorbeeld eens aan mensen die dagelijks onderweg zijn voor hun baan in de thuis- of kraamzorg. Of stagiaires die voor jou veel onderweg zijn. Wij bieden een oplossing om alle beroepsgroepen op een duurzame manier van a naar b te vervoeren.


Laat de keuze bij de werknemer

Dankzij de Goede Reis App hebben de werknemers altijd de vrije keuze in hun reisgedrag. Daar zijn wij fan van. Leg ze niets op, maar laat ze zelf beslissen wanneer ze hoe naar het werk komen en hun tussentijdse ritten invullen. De app houdt het slimme reisgedrag automatisch bij, zodat jij er nauwelijks omkijken naar hebt.

Onze werkwijze

We zetten data om in reisadvies

1. Mobiliteitsscan

We meten de huidige duurzaamheidsstatus van jouw bedrijf. Vanaf deze nulmeting start de reis. Te beginnen met een maatwerkadvies.

2. Consultancy

De resultaten uit de mobiliteitsscan en Goede Reis App evalueren we samen. Dat zorgt voor inzicht en overzicht voor het hele bedrijf.

3. GoedeReis App

De eerste sprint is met onze app. Deze adviseert je per reis de beste vervoerskeuze en beloont bij iedere groene, snelle en veilige keuze.

4. Verandermanagement

Inzicht zorgt voor verandering. We laten zien hoe het anders kan. Duurzamer, vitaler en met een kostenbesparing.