Vitaliteit en fietsen de feiten en cijfers

Maart in het teken van Vitaliteit en Fietsen!

Livemobility streeft naar duurzame èn gezonde vervoerskeuzes. Daarom staat deze maand staat in het teken van Vitaliteit en Fietsen. Want een gezonde collega is ook een blije collega!

Fietsen en Vitaliteit

Vitaliteit en fietsen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Er zijn veel onderzoeken gedaan naar zowel vitaliteit en werk als naar het effect van fietsen op onze gezondheid. In de basis begrijpen we allemaal dat het belangrijk is om gezond te zijn en ook wel dat bewegen gezond is. Dus dat vitaliteit en fietsen met elkaar in verband staan is geen verrassing. Toch, als je de feiten en cijfers op een rij ziet zal je nog versteld staan hoeveel impact een dagelijks stukje fietsen kan hebben.

Download hier de factsheet: [download id=”5615″]

Dit is nog maar een greep uit de vele onderzoeken. De komende maand staat helemaal in het teken van Vitaliteit en Fietsen. Dus zullen we steeds een aantal nieuwe feiten met je delen. Wil je nog meer weten over de vele voordelen van fietsen? Op deze website staan veel artikelen en links over fietsen.

Gezonder naar je werk met Livemobility

De app van Livemobility registreert automatisch jouw ritten. Ook je ritten op de fiets! Dit kun je speciaal voor je woon-werk ritten doen of voor al je ritten. Wanneer je daar samen afspraken over maakt kun je de ritten ook delen met je werkgever. Zo krijgt die bijvoorbeeld inzicht in het totaal aantal gefietste kilometers.

Met de Livemobility App houd je dus bij hoe vaak jij op de fiets naar je werk gaat. Daarnaast kan jouw werkgever je belonen voor elke fietsrit. Dit kan zowel met een aparte vergoeding als met ons puntensysteem. Zo worden jij en je collega’s gestimuleerd om te fietsen en kom je vitaler op je werk. Elke dag weer. Uiteindelijk wordt iedereen er beter van!

Visitekaartje Dirk van Livemobility

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Livemobility? Twijfel niet en neem contact met mij op! Ik kijk met alle plezier naar welke mogelijkheden Livemobility kan bieden voor jou of je bedrijf!

 

“Bewegen is goed. Meer bewegen is beter.”