De duurzame doelstellingen van Wouter

Even voorstellen: Wouter

Als software startup begeven we onszelf continu online. Ook vaak in ons contact: via de website, de email of andere digitale kanalen. Om te voorkomen dat het daardoor wel erg onpersoonlijk wordt stellen wij ons graag aan je voor. Zo leer je een ieder van ons toch een beetje kennen, al is het nog steeds online. Voor een persoonlijke kennismaking kun je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen, via de website… Lees hieronder meer over wie Wouter is.

Over Wouter

Hey! Ik ben Wouter. Al vele jaren ben ik gefascineerd door het menselijk gedrag. Met name door onze collectieve impact en hoe dit te veranderen. Van daaruit is in 2011 de samenwerking met Davy gestart. Vanwege de impact die ons dagelijks vervoer heeft op onze leefomgeving zijn wij organisaties gaan adviseren hierover. Wat Livemobility betreft staan individuele keuzes centraal. Deze dragen vervolgens bij aan het behalen van duurzame doelstellingen.

Duurzame doelstellingen van werkgever èn werknemer

Wij geloven dat werkgevers inzicht nodig hebben op weg naar duurzame vervoerskeuzes. Het is ons doel om werkgevers dit inzicht te vertalen naar duurzame ambities. Samen met de werkgever zetten wij deze bedrijfsambities om in een praktisch uitvoerbaar plan. Bijvoorbeeld door individuele keuzes van de medewerkers te belonen.

Dit doen wij door het reisgedrag van de organisatie in kaart te brengen met onze app. Zo krijgen we zicht op de huidige situatie en de ruimte voor verbetering. Dit inzicht is de basis voor de duurzame doelstellingen en het mobiliteitsadvies. De invulling van het beleid wordt praktisch ondersteund met onze uitgebreide marktkennis op het gebied van vervoer. Zowel over de (elektrische) fiets, OV-oplossingen als ontwikkelingen op de automarkt zijn wij goed op de hoogte.

Vervolgens betrekken wij actief de medewerkers in de uitvoering van het gekozen beleid. Zowel door het aanspreken van de persoonlijke drijfveren van de medewerker als door het belonen van duurzame vervoerskeuzes. Hiermee zorgen wij voor de individuele betrokkenheid die nodig is voor het veranderen van het collectief resultaat.

Voorwaarts

Duurzame doelstellingen behalenDe resultaten die we bereiken voor onze klanten maken me trots. Dat we samen met Dirk en Joffrey (& jij?) werken aan duurzame doelstellingen vanuit ons mooie kantoor geeft mij vertrouwen in de toekomst. Tegelijkertijd laat de groeiende lijst ambities in duurzame mobiliteit zien dat we nog lang niet klaar zijn. Daarom werken wij samen met onze partners dagelijks aan de duurzame ambities van onszelf èn die van onze klanten.

Wil je sparren over – of samenwerken in – duurzame doelstellingen? Bel of whatsapp me gerust: 06-25389661 of mail wouter@livemobility.com!