Even voorstellen: Joffrey

Als software startup begeven we onszelf continu online. Zo ook vaak in ons contact. Via de website, de e-mail of andere digitale kanalen. Om te voorkomen dat het daardoor wel erg onpersoonlijk wordt stellen wij ons graag aan je voor. Zo leer je een ieder van ons toch een beetje kennen, al is het nog steeds online. Voor een persoonlijke kennismaking kun je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen, via de website… Lees hieronder meer over wie Joffrey is.

Over Joffrey

Hey allemaal, mijn naam is Joffrey Galistan. Sinds begin 2018 ben ik afstudeerstagiair bij Livemobility. Als onderdeel van het marketingteam ben ik deels verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie. Zo houd ik me o.a. bezig met het vormgeven van de social media en contentstrategie.

Vitaliteit en vervoer

Bij Livemobility staan de 4 G’s centraal. Dit zijn Gezond, Gemak, Groen en Geld. Deze vier drijfveren worden gezien als het fundament voor duurzame mobiliteit. Mij spreekt de G van gezond het meest aan, omdat ik het belangrijk vind om veel te sporten en gezond te leven. Willen we uiteindelijk niet allemaal gezond zijn en nog beter presteren? Dat lijkt me wel! Daarom vind ik het belangrijk er een gezonde levensstijl op na te houden. Livemobility kan hier goed bij helpen. Zo krijg je namelijk inzicht in je dagelijkse vervoersbewegingen, die je de mogelijkheid geven om meer vitale keuzes te maken!

De toekomst van duurzaam vervoer

Ik vind het mooi om te zien hoe de technologie zich zo snel ontwikkelt. Tegenwoordig zijn er elektrische auto’s, waterstofauto’s, deelauto’s en zelfs elektrische vliegtuigen. Zo bleek uit een onderzoek van adviesbureau KPMG dat de waterstofauto de toekomst heeft.

Als het gaat om elektrisch vervoer en transport is Noorwegen de absolute voorloper. Zo is het daar de bedoeling dat het eerste elektrische passagiersvliegtuig in 2025 de lucht in gaat. Noorwegen heeft zelfs de ambitie om alle korte afstandsvluchten volledig elektrisch uit te voeren in 2040. Al met al kunnen we zeggen dat elektrificatie the next big thing is voor duurzame mobiliteit. Wil je graag op de hoogte blijven en waardevolle tips ontvangen, schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!