Dirk en duurzame mobiliteit

Even voorstellen: Dirk

Als software startup begeven we onszelf continu online. Zo ook vaak in ons contact. Via de website, de email of andere digitale kanalen. Om te voorkomen dat het daardoor wel erg onpersoonlijk wordt stellen wij ons graag aan je voor. Zo leer je een ieder van ons toch een beetje kennen, al is het nog steeds online. Voor een persoonlijke kennismaking kun je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen, via de website… Lees hieronder meer over wie Dirk is.

Over Dirk

Hallo allemaal, ik ben Dirk van der Lee. Sinds het najaar van 2017 blij om een onderdeel van deze geweldige start-up te zijn als commercieel manager. Ik ben hier terecht gekomen via een van de oprichters van Livemobility, Davy. In een vorige baan werkten wij samen aan de online vindbaarheid van ondernemers. Daar spraken we al vaak over de app waar Davy en Wouter mee bezig waren en van het een kwam het ander.

Inmiddels hou ik mij bezig met de sales en een gedeelte marketing binnen Livemobility. Wij zijn overtuigd dat we een mooi product en slimme mobiliteitsoplossing kunnen bieden voor heel veel ondernemers. Aan mij de schone taak om dit bij velen onder de aandacht te brengen, hierin te adviseren en te begeleiden bij de implementatie. Dit doe ik met plezier, dus neem gerust een keer contact op als je vragen hebt.

Ik vind het geweldig om met veel verschillende ondernemers en bedrijven te kunnen werken. Door de grote verschillen maar ook juist de overeenkomsten. Steeds weer samen op zoek gaan naar de best passende invulling en implementatie. En uiteindelijk natuurlijk een mooi en duurzaam resultaat neerzetten!

Slimme duurzaamheid

Bij Livemobility gaan we uit van 4 G’s: Geld, Gemak, Groen en Gezond. Deze zien we als mogelijke drijfveren voor zowel ondernemingen als medewerkers in hun mobiliteit en vervoerskeuzes. Voor mij persoonlijk is de G van Groen de belangrijkste, maar samen met die van Gemak. Want willen we niet allemaal graag duurzame keuzes maken? En zijn dat altijd de makkelijkste keuzes? Ik dacht het niet. Dus als wij met onze software en adviezen de duurzame keuze makkelijker kunnen maken wordt ik daar blij van. En jij hopelijk ook!

Voordat je grote keuzes moet maken zorg je dat je de nodige informatie hebt om de keuze te maken, toch? En hoe doe je dat met de kleine dagelijkse keuzes? Grotere organisaties en het MKB help ik graag bij het verzamelen van de data en informatie die nodig is voor een nieuw mobiliteitsbeleid. Maar juist het individu, de medewerker en ZZP’er, maakt elke dag weer de keuze voor de auto, trein of fiets. Ook in deze kleine dagelijkse keuze kunnen nieuwe inzichten leiden tot andere keuzes. Zo maken we op een slimme manier duurzame keuzes steeds makkelijker, voor iedereen.

Meer weten, of een keer koffie drinken? Twijfel niet om contact op te nemen!

Groet,

Dirk.

Visitekaartje Dirk van Livemobility

LinkedIn Pagina Dirk van Livemobility