Livemobility-elektrische-bezorging-stad

De Verenigde Naties to the rescue!

De Verenigde Naties als organisator van duurzame mobiliteit. In de ontwikkeling van duurzame mobiliteit is alle hulp welkom. Onder leiding van de VN is het initiatief EV100 tot stand gekomen. In dit EV100 beloven deelnemende bedrijven alle autoritten geheel of gedeeltelijk elektrisch te maken per 2030.

Applaus voor deze initiatiefnemers!

 • BAIDU
 • DEUTSCHE POST DHL GROUP
 • HEATHROW
 • HP INC.
 • IKEA GROUP
 • LEASEPLAN
 • METRO AG
 • PACIFIC GAS AND ELECTRIC COMPANY
 • UNILEVER
 • VATTENFALL

Fantastisch dit commitment! We willen jullie natuurlijk uitnodigen dit voorbeeld te volgen! Die uitnodiging geven wij als Livemobility graag door: Voor de details of deelname, neem contact op met Sandra Roling, The Climate Group.

Sterker nog, waarom wachten tot 2030? Wat Livemobility betreft kan jouw organisatie nu al een inspirerend voorbeeld zijn. We zijn namelijk met meerdere organisaties bezig om per direct alle autoritten volledig elektrisch af te leggen (en van zonnestroom te voorzien!). Het potentieel om elektrisch te rijden is enorm gegroeid door het aanbod van elektrische auto’s en laadmogelijkheden. Lees hier hoe je met Livemobility snel inzicht kan krijgen in welke ritten hiervoor in aanmerking komen. Sterker nog, ook OV en fietspotentieel wordt direct duidelijk binnen jouw organisatie. 

Zo hielpen wij de Provincie Gelderland bij het verduurzamen van het wagenpark. Maar liefst 16 elektrische deelauto’s zijn besteld! Duurzame mobiliteit is een steeds belangrijker agendapunt voor gemeentes en provincies. Vele vragen zich af hoe zij hun mobiliteit duurzamer kunnen maken.

De volgende vragen over duurzame mobiliteit komen wij vaak tegen

 1. Kunnen deelauto’s of poolauto’s vervangen worden voor elektrische auto’s?
 2. Hoe kan ons mobiliteitsbeleid flexibel worden gemaakt?
 3. Wat kunnen wij doen om de medewerkersgezondheid te verbeteren?

De antwoorden op deze vragen zijn voor iedere organisatie anders. Precies die inzichten kan Livemobility bieden! Met eenvoudig te gebruiken software automatiseren wij rittenregistratie. Maar helpen wij ook bedrijfsdoelstellingen gericht op duurzame mobiliteit te behalen. Meer weten over Livemobility voor groot zakelijk of gemeentelijke instanties? Klik hier